6 Temmuz 2013 Cumartesi

Yavru Kedi Şenliği


      Torunlarımızın doğumdan bu yana değişimlerine o kadar bayılıyoruz ki bir yandan hiç büyümesinler bir yandan da bir an önce büyüsünler istiyoruz ilk günden beri :) Şu anda 1 buçuk aylık oldular neredeyse, kuru mama yemeye başladılar çaktırmadan hatta mama kaplarına anneleri yaklaşınca bile kızıyorlar artık. 1 haftadır kum kullanmaya iyice alıştılar o yüzden biraz daha rahatladık diyebilirim. Bütün gün ya birbirleriyle oynuyorlar ya da fosur fosur uyuyorlar. Evi keşfetmeye başladılar ve bize de alıştılar o yüzden tatlılıklarına doymuyoruz doyamıyoruz. Son fotoğraflarını henüz çekemedik o yüzden 1 haftalık ve 3 haftalık hallerini görebilirsiniz şu an sadece :)

** 1. Hafta 








** 3. Hafta










      İlk doğduklarında küçük domuzcuklara benziyorlardı, sonradan maymuna dönüştüler şimdiyse gerçekten kediye benziyorlar. En kısa zamanda - kıpırdamadıkları bir anı yakalayıp - yeni hallerini de sizinle paylaşmak istiyorum.


2 yorum:

  1. Allah'ım.. Bunlar ne tatlı şeyler böyle.. Ben tam bğr kedi manyağıyım biliyor musun? :D İyi ki bloguma gelmişin de ben de seni keşfetmişim.. :)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Hemen sana bir tanesini verelim o zaman :)) şaka bir yana çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...