19 Mart 2013 Salı

Bizim Küçük Sürümüz


Bütün kış üşüdüğü için örtülerin altında yaşayan Alf bir kaç gündür havaların ısınmasından çok etkilenmiş olsa gerek sere serpe koltuğa atmış kendini.Yiğidin malı meydanda olur düşüncesiyle hareket ediyor bizim ufaklık :) Havalar hafta sonu 5 derece soğuyacakmış, acaba o zaman harıl harıl altında yatabilceği örtüleri aramaya başlayacak mı tekrar çok merak ediyorum.


Burada da azarı yiyen iki müttefiğin nasıl bir saf oluşturduğunu görebilirsiniz. Bütün gün birbirlerinin suratına bakmazlar ama biraz bağırınca hemen göt göte yapışıyorlar birbirlerine benim gazabımdan korunmak için.


Bu fotoğraftaki de bizim kendi küçük sesi büyük kedimiz Çorap. Şu aralar kızgınlıkta olduğu için harıl harıl koca aramakta kendisi. Sesiyle bizi çıldırtsa da erkeklerden umudu kesip sürekli beni sevin diye göbeğini açması telafi ediyor var gücüyle miyavlamalarını.


Fotoğraftaki yavruysa geçen hafta evimizin önünde karşımıza çıkan, şu an yeni evinde sefasını süren Mocha. İlanını verdiğimizin ertesi günü sahiplendiği için adını şanslı koymayı düşünebilir yeni ailesi :)


Biz her ne kadar hüzünlensek de küçük sürümüz Mocha gittiği için inanılmaz mutlular. Eve geldiği günden beri oyunculuğu ve hareketliliğiyle canlarından bezdirdiği için sürekli papara yiyen yavrumuz da sanıyorum rahatlamıştır artık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...