27 Temmuz 2013 Cumartesi

Tapirin Zayıflama Günlüğü

      Yine uzun bir aradan sonra karşınızdayım :) Bu aralar kendimi bakıma aldım, bir yandan kilo vermeye bir yandan da sınavlarımı bitirmeye çalıştığım için çok yoğunum. Ama gelişmeler var tabi ki kilo konusunda, azmimi hiç yitirmiyorum allahtan. Bu aralar sanıyorum ki midem küçüldü artık az yesem bile eskisi kadar acıkmıyorum. Eski kıyafetlerimin içine de daha rahat girmeye başladım ve kendime Koton'dan iki etek aldım ikisi de ( tabi daha o kadar olmadım da ) 40 beden! Bunların hepsi bana motivasyon olduğu için iştahım da kesildi artık eskiden bayıldığım yiyeceklere bile elim gitmiyor. Bana iyice motivasyon olsun diye buraya kilo cetvelimi ekliyorum azaldıkça hedefime ne kadar yaklaştığımı görüp sevinebilirim böylece :)





     
      Unutmadan kedilerimiz artık kocaman oldu sütten kesildi bıcır bıcır oyun oynamaya başladılar o yüzden sahiplendiriyoruz :) İstanbul içinden uzun tüylü kedi bakımından az buçuk da olsa anlayan sahipler arıyoruz.




2 yorum:

  1. Benim de böyle bir cetvel olusturmam lazım :)Bloğunu takibe aldım canım bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgil ipaylaşım yapıyorum.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Cetvel gerçekten insana moral veriyor tavsiye ederim :) bu arada blogunu çok beğendim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...