23 Nisan 2013 Salı

Gezi | Tatil Eğlencesi

    Uzun zamandır ilk defa güzel hava+tatil günü+bol enerji kombinasyonu yapamamıştık,bugün bu üçünden faydalanıp fotoğraf gezisine çıkalım dedik ve çok eğlendik. Hep avrupa yakasına gidiyoruz bu sefer anadolu sahillerine gidelim diye düşündük ve düştük Kanlıca yollarına. Hem yemek yiyip hem semtlerin meşhur yemeklerinden tattık bol bol yürüdük güneşin tadını çıkardık :)



    Hamdi Baba Köftecisinde köfte ve piyaz yedik,gayet lezzetliydi ama çalışan sayısı az olduğu için galiba servis yavaş ve biraz porsiyonları küçüktü, biz oburlar olarak köftenin yanına en azından biraz közlenmiş biber veya pilav beklemiştik.


    Tabi ki Kanlıcaya gidip meşhur purda şekerli yoğurdunu yemeden olmazdı :)




    Kapanışı da Tarihi Çınaraltı Çay Bahçesinde yaptık. Manzarası ve atmosferi gerçekten çok güzel ama denizi gören bir masa bulmak için avcı gibi bekleyip boşalan masaya koşmak lazım :) Biz yorgun olduğumuz için orta sıralarda bir yer bulduk ve oturduk. Çay gerçekten çok çabuk geliyor ama bir oralet için 20 dakika bekledik, biraz karmaşık bir sistemi var her eleman her şeyle ilgileniyor. Ama oraleti gerçekten özlediğimiz için tadı çok güzel geldi :)

23 nisan olduğu için her yer çığlık atan çocuklarla doluydu, kimisi gerçekten çok tatlıydı ama kimisi de bizi evden çıktığımıza pişman etti.Yine de bu kadar güzel bir havada çıkıp gezmek upuzun bir kıştan sonra çok iyi geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...